Nuit Blanche

Shoulderbag Mystique Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Nuit Blanche
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1011
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

De Shoulderbag Mystique van Nuit Blanche is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze tas niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het merk Nuit Blanche staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Shoulderbag Mystique is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur geeft de tas een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Met zijn verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, zodat je altijd comfortabel onderweg bent. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Daarnaast heeft de tas twee binnenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Shoulderbag Mystique is de perfecte metgezel. Met zijn elegante design en praktische indeling is deze tas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en voeg een vleugje mysterie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies