NIK&NIK

Djamilla Bag Spring Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Spring Green
Merk product code G 9-046
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Djamilla Bag is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 5.5 cm en een hoogte van 12 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze tas niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het merk NIK&NIK staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Djamilla Bag is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas, genaamd "Spring Green", geeft een frisse en levendige uitstraling.

Met een verstelbare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Djamilla Bag is de perfecte metgezel.

Met de merkproductcode "G 9-046" kun je er zeker van zijn dat je een authentiek NIK&NIK-product krijgt. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat stijl toe aan je outfit met de Djamilla Bag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies