MYoMY

My Paper Bag Square Mini Anaconda Brandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Eco-leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam Anaconda Brandy
Merk product code 3651
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie My Paper Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met de My Paper Bag Square Mini van MYOMY, een must-have accessoire voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het eco-leer materiaal zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

De My Paper Bag Square Mini in de kleur Anaconda Brandy is voorzien van zilverkleurige hardware, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp. De verstelbare en afneembare schouderband biedt veelzijdigheid en comfort, zodat je de tas kunt dragen zoals jij dat wilt.

Deze tas uit de My Paper Bag serie heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Het 1 binnenvak met ritssluiting zorgt voor extra organisatiemogelijkheden. Met een volume van 2 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de My Paper Bag Square Mini van MYOMY maak je een fashion statement en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzame wereld. Bestel nu en voeg deze trendy schoudertas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies