MYoMY

My Gym Bag Club Flat Handle waxy taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam waxy taupe
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie My Gym Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor je dagelijkse avonturen? Dan is de My Gym Bag Club Flat Handle van MYOMY de ideale keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

De My Gym Bag Club Flat Handle heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 24 cm, waardoor hij ruim genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer in de prachtige kleur waxy taupe, straalt deze tas luxe en elegantie uit.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De My Gym Bag Club Flat Handle is ook voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. Of je nu liever je tas over je schouder draagt of in je hand houdt, deze tas past zich aan jouw voorkeur aan.

Deze tas behoort tot de My Gym Bag serie van MYOMY, een collectie die bekend staat om zijn duurzaamheid en vakmanschap. Met een ritssluiting als sluiting en een volume van 11 liter, is deze tas niet alleen praktisch, maar ook modieus.

Als je op zoek bent naar een schoudertas die zowel functioneel als trendy is, zoek dan niet verder. De My Gym Bag Club Flat Handle van MYOMY is de perfecte metgezel voor elke moderne vrouw. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies