MYoMY

My Gym Bag Club Flat Handle anaconda black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam anaconda black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie My Gym Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Maak kennis met de My Gym Bag Club Flat Handle van MYOMY. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een tas die zowel functioneel als trendy is.

De My Gym Bag Club Flat Handle heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 24 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

Met een verstelbare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de tas over 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven.

De My Gym Bag Club Flat Handle behoort tot de My Gym Bag serie en is verkrijgbaar in de prachtige kleur "anaconda black". Met een volume van 11 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar de sportschool gaat of een dagje uit bent.

Met de My Gym Bag Club Flat Handle ben je verzekerd van een trendy en functionele schoudertas die perfect past bij jouw stijl. Bestel nu en maak deel uit van de My Gym Bag Club!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies