Michael Kors

Slater Medium Sling Pack Msgr Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30T0G04M6L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Slater
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Slater Medium Sling Pack Msgr van Michael Kors precies wat je nodig hebt! Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 18 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de tas is verstelbaar, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu liever de tas over één schouder draagt of crossbody, met deze verstelbare schouderband is het allemaal mogelijk.

De Slater Medium Sling Pack Msgr behoort tot de schoudertassen categorie en is speciaal ontworpen voor dames. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur geeft de tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met een volume van 5 liter is deze tas compact genoeg om comfortabel mee te nemen, maar biedt het toch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Slater Medium Sling Pack Msgr is de ideale metgezel.

Bestel nu jouw eigen Slater Medium Sling Pack Msgr en voeg een vleugje luxe en stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies