Michael Kors

Lillie Large Chain Shoulder Tote vanilla acorn & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam vanilla acorn & gold colored hardware
Merk product code 30T9G0LE3B
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Lillie
Type sluiting Magneetsluiting, Ritssluiting
Volume 14 l

De Lillie Large Chain Shoulder Tote van Michael Kors is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Lillie Large Chain Shoulder Tote heeft een magneetsluiting en ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas handige opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting en een binnenvak met ritssluiting. Met een volume van 14 liter is er genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

De Lillie Large Chain Shoulder Tote maakt deel uit van de Lillie serie van Michael Kors. De tas heeft een unieke kleurcombinatie van vanilla acorn en goudkleurige hardware, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse look. Met de merkproductcode 30T9G0LE3B ben je verzekerd van een authentiek Michael Kors product.

Met de Lillie Large Chain Shoulder Tote maak je een fashion statement. Deze tas is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Voeg een vleugje luxe toe aan je outfit met deze prachtige schoudertas van Michael Kors.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies