Michael Kors

Jet Set Item Ew Tz Tote vanilla/acrn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam vanilla/acrn
Merk product code 30S0GTTT1B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Jet Set Item Ew Tz Tote van Michael Kors precies wat je nodig hebt. Deze tas behoort tot de categorie schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Item Ew Tz Tote heeft een breedte van 38 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 25 cm. Met een volume van 11 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige vanilla/acrn kleur, die perfect past bij elke outfit.

Wat deze tas echt speciaal maakt, is de goudkleurige hardware. Het voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp en maakt de tas een echte eyecatcher. Bovendien is de Jet Set Item Ew Tz Tote voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en beschermd blijven.

Deze tas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft een binnenvak met ritssluiting en vier open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

De Jet Set Item Ew Tz Tote maakt deel uit van de Jet Set serie van Michael Kors en heeft de productcode 30S0GTTT1B. Met dit merk weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze prachtige tas toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies