Michael Kors

Heather Large Shoulder Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30S2G7HL3L
Opberg opties 1 open buitenvak, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Heather
Type sluiting Magneetsluiting

De Heather Large Shoulder is een stijlvolle crossbodytas van Michael Kors, perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 16 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt de Heather Large Shoulder luxe en elegantie uit. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Deze tas uit de Heather serie is uitgerust met diverse opbergopties, waaronder een open buitenvak en maar liefst vier open binnenvakken. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met de merknaam "Michael Kors" en de kleurnaam "Black" straalt de Heather Large Shoulder klasse en stijl uit. De unieke productcode "30S2G7HL3L" maakt deze tas nog specialer.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Heather Large Shoulder is de perfecte metgezel. Bestel deze trendy crossbodytas nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies