MATT NAT

Leia Vintage Shoulder Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29.8 cm
Diepte 8.9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 22.9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal PVC
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Vintage
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect past bij je vintage look? Dan is de Leia Vintage Shoulder Bag van Matt Nat de ideale keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een echte eyecatcher.

De Leia Vintage Shoulder Bag heeft een breedte van 29.8 cm, een diepte van 8.9 cm en een hoogte van 22.9 cm, waardoor hij ruim genoeg is voor al je dagelijkse benodigdheden. Het PVC-materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De goudkleurige hardware geeft deze tas een elegante touch, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas past zich moeiteloos aan jouw stijl en behoeften aan.

Met de magneetsluiting kun je gemakkelijk en snel bij je spullen, terwijl de opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en een open buitenvak, ervoor zorgen dat je georganiseerd blijft.

De Leia Vintage Shoulder Bag maakt deel uit van de Vintage serie van Matt Nat en is verkrijgbaar in de kleur Black. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames die houden van kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Voeg een vleugje vintage glamour toe aan je outfit met de Leia Vintage Shoulder Bag. Bestel hem nu en maak een statement waar je ook gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies