LouLou Essentiels

Sugar Snake Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Stone
Merk product code 01BUCKET
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Sugar Snake
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect past bij jouw stijl? Dan is de Sugar Snake van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Sugar Snake heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 24 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kleur van de tas, genaamd Stone, is subtiel en veelzijdig, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De Sugar Snake maakt gebruik van een handig trekkoord als sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Deze tas is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je belangrijke items georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Sugar Snake maakt deel uit van de populaire serie van LouLou Essentiels, waardoor je kunt vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap van het merk. Met de productcode 01BUCKET weet je zeker dat je een authentiek en uniek item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Sugar Snake schoudertas van LouLou Essentiels. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies