LouLou Essentiels

Classy Croc Cacao

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cacao
Merk product code 103BAG
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Classy Croco
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Classy Croc van LouLou Essentiels de perfecte keuze voor jou. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

De Classy Croc heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 19 cm, waardoor hij ruim genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl de verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De Classy Croc behoort tot de populaire serie van LouLou Essentiels en is verkrijgbaar in de prachtige kleur Cacao.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Classy Croc is de ideale metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies