Legend

Bardi Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 20 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Beige
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Bardi handtas van Legend is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Bardi handtas kwaliteit en duurzaamheid uit. Het leer is ecologisch en gerecycled, waardoor je met trots kunt dragen wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bovendien is deze tas voorzien van het Leather Working Group (LWG) keurmerk, wat aangeeft dat het leer op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier is geproduceerd.

De Bardi handtas heeft een stijlvolle beige kleur, die gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze tas voegt een vleugje elegantie toe aan elke look.

Wat deze tas echt onderscheidt, is de handige ritssluiting. Hierdoor blijven al je spullen veilig opgeborgen terwijl je onderweg bent. Daarnaast heeft de tas een praktisch binnenvak met ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen georganiseerd kunt houden.

Met de Bardi handtas van Legend ben je klaar om de wereld te veroveren met stijl en vertrouwen. Bestel vandaag nog en voeg deze tijdloze accessoire toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies