Kipling

Syro Grey Gris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22 cm
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Grey Gris
Merk product code KPK1316389L1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met klittenbandsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Syro
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

De Syro schoudertas van Kipling is een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 12.5 cm en een hoogte van 22 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is de Syro tas zowel stijlvol als praktisch.

De tas is onderdeel van de Syro serie van Kipling en heeft een grijze kleur genaamd "Grey Gris". De merkproductcode voor deze tas is KPK1316389L1. Met een volume van 8 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials.

De Syro schoudertas heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met klittenbandsluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens het reizen of onderweg.

Met de Syro schoudertas van Kipling ben je altijd klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel vandaag nog jouw eigen Syro tas en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies