Kipling

New Kichirou Marine Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Marine Navy
Merk product code KPKI520958C1
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie New Kichirou
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Maak kennis met de New Kichirou schoudertas van het bekende merk Kipling. Deze trendy tas is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 12,5 cm en een hoogte van 20,5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun benodigdheden.

De New Kichirou tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zilverkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle uitstraling. De Marine Navy kleur van deze tas is tijdloos en past bij elke outfit.

Met de verstelbare schouderband kan de tas eenvoudig worden aangepast aan de lengte van het kind. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud veilig opgeborgen blijft. Daarnaast heeft de tas ook nog een handig open binnenvak voor het organiseren van spullen.

De New Kichirou tas maakt deel uit van de gelijknamige serie van Kipling. Met een volume van 6 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun essentials. Of het nu gaat om schoolspullen, speelgoed of snacks, deze tas kan het allemaal aan.

Met de New Kichirou schoudertas van Kipling kunnen kinderen in stijl op pad gaan. Bestel deze trendy tas vandaag nog en laat ze stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies