Kipling

Gabbie Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35.5 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Gabbie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Maak kennis met Gabbie, de perfecte crossbodytas voor dames. Met een breedte van 35.5 cm, een diepte van 18.5 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het ontwerp.

Gabbie is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor de tas lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk achter deze prachtige tas is Kipling, bekend om hun hoogwaardige producten. De kleur van Gabbie is Black Noir, een tijdloze kleur die bij elke outfit past.

Wat deze tas echt speciaal maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, Gabbie heeft genoeg ruimte voor alles.

De schouderband van Gabbie is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, je kunt altijd genieten van een perfecte pasvorm.

Gabbie maakt deel uit van de populaire serie van Kipling. Met een ritssluiting als type sluiting en een volume van 12 l, is deze tas niet alleen praktisch, maar ook trendy. Voeg Gabbie toe aan je collectie en geniet van stijlvolle functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies