Kipling

Gabbie S Peppery Un Black Peppery

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 22 cm
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Peppery
Merk product code KPKI289978S1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Gabbie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Gabbie S Peppery Un van Kipling de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een stoere uitstraling met zijn zwarte kleur en opvallende merknaam.

De Gabbie S Peppery Un heeft een afmeting van 29 cm breed, 16.5 cm diep en 22 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. Het materiaal van deze tas is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur.

Speciaal ontworpen voor dames, biedt deze tas verschillende opbergmogelijkheden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Gabbie S Peppery Un wordt geleverd met een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en comfort. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, je kunt altijd genieten van een optimale draagervaring.

Deze tas behoort tot de Gabbie-serie van Kipling en heeft een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 7 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat het te groot of te zwaar wordt.

Kortom, de Gabbie S Peppery Un is de ideale crossbodytas voor dames die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en maak een fashion statement met deze trendy Kipling tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies