Kipling

Asseni Mini Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Asseni
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Asseni Mini van Kipling de perfecte keuze voor jou. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design is deze tas ideaal voor volwassenen die graag hun essentiële spullen bij de hand willen hebben.

De Asseni Mini heeft een breedte van 24 cm, een diepte van 11.5 cm en een hoogte van 22 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je benodigdheden. De tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, waardoor je hem comfortabel kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

De Asseni Mini uit de Blue Bleu 2 collectie van Kipling biedt verschillende opbergmogelijkheden. De tas heeft een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Met een volume van 5 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Asseni Mini crossbodytas van Kipling combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Bestel nu en maak een fashion statement met deze must-have accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies