Kipling

Arto Pep Un Active Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Denim
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Arto
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Arto Pep Un Active van Kipling precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een stoere uitstraling.

De Arto Pep Un Active heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 26 cm. Met een volume van 6 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle touch.

Deze crossbodytas is geschikt voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de Arto Pep Un Active over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Arto Pep Un Active is onderdeel van de Arto serie van Kipling en heeft een merkkleurnaam van Denim. Met deze trendy crossbodytas ben je helemaal klaar voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een fashion statement met de Arto Pep Un Active!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies