Kipling

Amiel Grey Gris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Grey Gris
Merk product code KPK1537189L1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Amiel
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Amiel schoudertas van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn moderne ontwerp en handige functies is deze tas een must-have voor elke modebewuste vrouw.

De Amiel schoudertas heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 14.5 cm en een hoogte van 24.5 cm, waardoor hij groot genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen. Het materiaal van de tas is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk schoon te maken is.

De tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen op de gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het buitenvak met ritssluiting en de twee open binnenvakken extra opbergmogelijkheden bieden.

De Amiel schoudertas maakt deel uit van de populaire serie van Kipling en is verkrijgbaar in de kleur Grey Gris. Met zijn inhoud van 10 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit.

Wacht niet langer en voeg de Amiel schoudertas van Kipling toe aan je collectie! Met zijn stijlvolle design, praktische opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen is deze tas de perfecte aanvulling op elke outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies