Guess

Eco Brenton Tote Almond

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Almond
Merk product code HWEVG8 39023
Serie Eco Brenton
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en milieubewuste schoudertas? Dan is de Eco Brenton Tote van Guess de perfecte keuze voor jou. Met zijn ruime afmetingen van 36 cm breed, 13 cm diep en 27 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Eco Brenton Tote is speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan zowel fashion als duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt deze tas een prachtig alternatief voor traditioneel leer. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Met het merk Guess weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Eco Brenton Tote is geen uitzondering. Met zijn elegante kleur genaamd "Almond" en het herkenbare Guess-logo, straalt deze tas klasse uit. De merkproductcode HWEVG8 39023 zorgt ervoor dat je altijd de juiste tas hebt.

De Eco Brenton Tote maakt deel uit van de gelijknamige serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en functionaliteit. Met een handige ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en ben je altijd klaar om op pad te gaan.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Eco Brenton Tote is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje duurzame luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies