Guess

Abey Small Hobo Light Rose Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Light Rose Logo
Merk product code HWPG85 58010
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Afneembaar
Serie Abey
Type sluiting Ritssluiting

De Abey Small Hobo is een trendy handtas voor dames. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 15 cm is deze tas perfect om al je essentials in mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

De Abey Small Hobo is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle tas. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De lichtroze logo kleur geeft een speelse touch aan de tas.

Met de afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming of outfit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. De Abey Small Hobo heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting.

De Abey Small Hobo maakt deel uit van de Abey serie van Guess. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze tas een must-have voor elke fashion-forward vrouw. Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Abey Small Hobo!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies