Fjallraven

Totepack No. 1 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 39 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 65% Gerecycled polyester, Organisch katoen 35%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam black
Merk product code F24203
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Totepack No. 1 van Fjallraven is een stijlvolle shopper voor dames. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 39 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame ontwerp is gemaakt van 65% gerecycled polyester en organisch katoen, waardoor het zowel milieuvriendelijk als trendy is.

Deze Totepack No. 1 heeft een waterafstotende eigenschap, waardoor je spullen beschermd blijven tegen vochtige weersomstandigheden. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het zwarte design. Met de verstelbare schouderband kun je de tas comfortabel dragen, terwijl de ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting.

Deze shopper is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het G-1000 keurmerk staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Met opbergopties zoals een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, kun je je spullen georganiseerd houden. De Totepack No. 1 heeft een volume van 14 liter, waardoor het de perfecte metgezel is voor dagelijks gebruik.

Om de tas schoon te maken, kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken. Met zijn gerecyclede en organische materialen is deze Totepack No. 1 niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Voeg deze trendy en duurzame shopper toe aan je collectie en geniet van stijlvol winkelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies