Eastpak

Jr Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK000077
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Jr schoudertas van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 33 cm breed, 11 cm diep en 24 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Jr schoudertas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en deze tas is daar geen uitzondering op. De zwarte denim kleur geeft de tas een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De gespsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het volume van 8 liter voldoende ruimte biedt voor al je essentials.

De Jr schoudertas heeft handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open buitenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel bij de hand hebben wanneer je ze nodig hebt.

Of je nu naar school gaat, een dagje uit gaat of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, de Jr schoudertas van Eastpak is de perfecte metgezel. Bestel hem nu en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies