Eastpak

Jr Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK000077
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Jr schoudertas van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 24 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook zeer stevig.

De Jr schoudertas is uitgerust met een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen op de gewenste lengte. De gespsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 8 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Jr schoudertas van Eastpak is voorzien van handige opbergopties. Het heeft een binnenvak met ritssluiting en een open buitenvak, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

Met de merknaam "Sunday Grey" en de productcode "EK000077" straalt deze tas stijl en kwaliteit uit. Het is een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene. Bestel nu de Jr schoudertas van Eastpak en voeg een vleugje trendy functionaliteit toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies