DKNY

Sophie Flap Shoulder Black silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam Black silver
Merk product code R213BR18
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect bij elke outfit past? Dan is de Sophie Flap Shoulder van DKNY een absolute must-have voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Sophie Flap Shoulder heeft een compact formaat met afmetingen van 18 cm breed, 5 cm diep en 11 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat de tas te groot of te zwaar wordt. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en trendy uitstraling.

Wat deze schoudertas echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig leer als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak. De Sophie Flap Shoulder is ontworpen in de kleur Black silver, wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. Zo kun je hem comfortabel over je schouder dragen of crossbody stijlvol dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot het interieur van de tas.

De Sophie Flap Shoulder biedt voldoende opbergmogelijkheden met een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, deze schoudertas is de perfecte metgezel.

Met de Sophie Flap Shoulder van DKNY maak je een fashion statement en ben je altijd voorbereid op elke gelegenheid. Bestel nu en voeg deze trendy schoudertas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies