Cowboysbag

The Bag elephant grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam elephant grey
Merk product code 1030
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie The Bag
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

Ben je op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is The Bag van Cowboysbag echt iets voor jou! Deze schoudertas heeft een breedte van 42 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 27 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je spullen. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig leer en de kleur hardware is zilverkleurig, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

The Bag heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Daarnaast heeft deze tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en heb je altijd alles bij de hand.

Deze schoudertas behoort tot de serie "The Bag" van Cowboysbag en heeft een stoere uitstraling. De merk kleurnaam is "elephant grey" en de merk product code is "1030". Met een volume van 17 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, met The Bag ben je altijd stijlvol en praktisch onderweg.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies