Cowboysbag

Hobo Penola Brandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Brandy
Merk product code 3226
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

De Hobo Penola is een prachtige handtas van het merk Cowboysbag. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 10 cm diep en 30 cm hoog, is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle tas. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Hobo Penola kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Brandy, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft.

Met zijn handige opbergopties is de Hobo Penola perfect georganiseerd. De tas heeft een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het snel opbergen van kleine items. Daarnaast zijn er twee binnenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt ordenen.

De Hobo Penola sluit met een ritssluiting, waardoor je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Met een volume van 9 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat het te groot of onhandig wordt.

Als je op zoek bent naar een handtas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Hobo Penola van Cowboysbag de perfecte keuze. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige materialen zal deze tas je niet teleurstellen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies