Cowboysbag

Bag Jenny Cinnamon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cinnamon
Merk product code 0101
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

De Bag Jenny is een stijlvolle schoudertas van het merk Cowboysbag. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 31 cm breed, 10 cm diep en 24 cm hoog. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met zijn verstelbare schouderband is de Bag Jenny zeer comfortabel te dragen. De tas sluit met een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, zoals een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd meenemen.

De Bag Jenny heeft een inhoud van 7 liter, waardoor er genoeg ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden. De kleur van de tas is Cinnamon, wat zorgt voor een warme en trendy uitstraling. Met de merkproductcode 0101 ben je verzekerd van een authentiek Cowboysbag-product.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Bag Jenny is de perfecte metgezel. Met zijn stijlvolle design en praktische indeling is deze schoudertas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met de Bag Jenny!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies