Cowboysbag

Bag Hill Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3031
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Bag Hill van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 11 cm diep en 25 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het cognackleurige leer, waardoor deze tas een echte eyecatcher is.

De Bag Hill heeft verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, twee open binnenvakken en een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

Met een inhoud van 11 liter biedt de Bag Hill voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

Met zijn stoere uitstraling en hoogwaardige materialen is de Bag Hill de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle schoudertas. Bestel vandaag nog jouw eigen Bag Hill en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies