BURKELY

Vintage Juul Messenger Bag brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam brown
Merk product code 9007917.22
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Stijl Stoer
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 9.7 l

De Vintage Juul Messenger Bag van Burkely is een stoere schoudertas voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een breedte van 36 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 27 cm. De gunmetal kleurige hardware geeft een trendy uitstraling aan deze tas.

Met een verstelbare schouderband is deze tas gemakkelijk aan te passen aan jouw gewenste lengte. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Met een volume van 9.7 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Vintage Juul Messenger Bag heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden. De bruine kleur van deze tas geeft een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de merkproductcode 9007917.22 is deze tas gemakkelijk te herkennen als een authentiek product van Burkely. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Vintage Juul Messenger Bag is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies