BURKELY

Still Selene Shoulderbag Light Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nubuckleer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Light Purple
Merk product code 1000504.69
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Still Selene
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3.1 l

De Still Selene Shoulderbag is een prachtige handtas voor dames. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 16 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het nubuckleer materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de zilverkleurige hardware een stijlvolle touch toevoegt.

Deze tas is van het merk Burkely en heeft de kleurnaam Light Purple. De merkproductcode is 1000504.69, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product in handen hebt. De Still Selene serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je hem draagt. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 3.1 liter biedt deze tas genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Still Selene Shoulderbag is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies