BURKELY

Casual Carly Shoulderbag Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 1000237.29
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Serie Casual Carly
Type sluiting Overslag

Op zoek naar een stijlvolle en praktische handtas? Dan is de Casual Carly Shoulderbag van Burkely de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 6 cm diep en 13 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Casual Carly Shoulderbag is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het merk Burkely staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De grijze kleur geeft een trendy en eigentijdse uitstraling, terwijl de merkproductcode 1000237.29 zorgt voor een uniek en herkenbaar detail.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 buitenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte en handige compartimenten.

De Casual Carly Shoulderbag maakt deel uit van de Casual Carly-serie en heeft een praktische overslagsluiting. Deze sluiting zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar geeft ook een trendy en modieuze uitstraling aan de tas. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met deze tas maak je zeker een statement.

Kortom, de Casual Carly Shoulderbag is de ideale handtas voor dames die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en kwaliteit. Met zijn trendy design, hoogwaardig leer en handige opbergmogelijkheden, zal deze tas zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel nu en maak je outfit compleet met deze must-have accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies