BURKELY

Casual Carly Shoulder Satchel Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 1000236.29
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Casual Carly
Type sluiting Overslag

Op zoek naar een stijlvolle en casual handtas? Dan is de Casual Carly Shoulder Satchel van Burkely de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 24 cm breed, 5 cm diep en 17 cm hoog, is deze tas compact genoeg om comfortabel over je schouder te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Casual Carly Shoulder Satchel is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat zowel praktisch als modieus is. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De warme cognackleur geeft een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Met zijn handige overslagsluiting is deze tas niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk toegankelijk. Bovendien biedt de Casual Carly Shoulder Satchel verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Casual Carly Shoulder Satchel maakt deel uit van de Casual Carly serie van Burkely, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap waar dit merk bekend om staat. Met de unieke productcode 1000236.29 ben je verzekerd van een authentiek en origineel item.

Kortom, de Casual Carly Shoulder Satchel is de ideale handtas voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have accessoire toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies