Berba

San Remo Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 775-998
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie San Remo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

De San Remo schoudertas van Berba is een stijlvolle en praktische keuze voor dames. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de San Remo tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De kleur van het leer is prachtig cognac, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De tas is onderdeel van de San Remo serie, wat betekent dat het ontwerp zorgvuldig is samengesteld met oog voor detail.

De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Met een volume van 9 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de San Remo schoudertas is de perfecte metgezel. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en hoogwaardige materialen, zal deze tas zeker indruk maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies