Berba

Chamonix Hobo Pebble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Pebble
Merk product code 125-997-05
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Chamonix
Type sluiting Ritssluiting

De Chamonix Hobo is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk Berba. Met zijn afmetingen van 37 cm breed, 8 cm diep en 27 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Chamonix Hobo kwaliteit en duurzaamheid uit. De Pebble kleurnaam van dit model geeft het een tijdloze uitstraling. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en stijl.

Deze tas uit de Chamonix serie is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Chamonix Hobo is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en praktische indeling is deze tas een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies