Berba

Barbarossa businesstas Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Coffee
Merk product code 826-100
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Barbarossa
Type sluiting Ritssluiting

De Barbarossa businesstas is een stijlvolle schoudertas voor heren uit de Schoudertassen categorie. Met een breedte van 39 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 26 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Barbarossa businesstas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Daarnaast heeft de tas een 13 inch laptop vak, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen goed beschermd zijn.

De tas is onderdeel van de Barbarossa serie van het merk Berba. De kleur van de tas is coffee en de merk product code is 826-100. Daarnaast biedt de tas verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met druksluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

Met de Barbarossa businesstas ben je altijd stijlvol onderweg. Of je nu naar je werk gaat of een zakelijke afspraak hebt, deze tas biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies