Berba

375-998 Scotch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Black
Merk product code 375-998
Serie Scotch
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Op zoek naar een stoere schoudertas die perfect is voor dames? Dan is de 375-998 Scotch van Berba precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 7 liter is deze tas niet alleen praktisch, maar ook nog eens trendy.

De 375-998 Scotch behoort tot de categorie schoudertassen en is onderdeel van de Scotch serie van Berba. De tas heeft een merk kleurnaam van "Black" en een merk product code van 375-998. Met zijn stoere stijl is deze tas een echte eyecatcher die elke outfit compleet maakt. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies