VAUDE

Snippy Bright Pink Cranberry

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Bright Pink Cranberry
Merk product code 15489
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Snippy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Maak kennis met Snippy, de perfecte schoudertas voor kinderen. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 21 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt Snippy bij aan een duurzame toekomst. De zwarte kleur hardware geeft een stoere uitstraling aan deze tas.

Snippy, van het merk Vaude, is onderdeel van de serie met dezelfde naam. Met zijn heldere roze cranberry kleur is deze tas een echte eyecatcher. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud veilig opgeborgen blijft.

Met 10 liter volume biedt Snippy voldoende ruimte voor alle spullen die kinderen nodig hebben. De tas heeft 2 open binnenvakken, waardoor alles georganiseerd kan worden opgeborgen. Met zijn merkproductcode 15489 is Snippy gemakkelijk te herkennen.

Snippy is niet alleen praktisch, maar ook milieubewust. Gemaakt van gerecycled materiaal draagt deze tas bij aan een duurzame levensstijl. Met zijn heldere kleur en trendy design is Snippy de ideale schoudertas voor modebewuste kinderen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies