VAUDE

Snippy Parrot Green Eclipse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Parrot Green Eclipse
Merk product code 15489
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Snippy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Maak kennis met Snippy, de perfecte schoudertas voor kinderen! Met een breedte van 40 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 21 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al hun spullen. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt Snippy ook bij aan een duurzamere wereld. De kleur hardware is zwart en het merk kleurnaam is Parrot Green Eclipse, wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling.

Met zijn verstelbare en afneembare schouderband is Snippy zeer veelzijdig en kan hij gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van je kind. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting en de 2 open binnenvakken bieden handige opbergmogelijkheden voor kleine spullen.

Snippy maakt deel uit van de Snippy-serie van het merk Vaude. Met een volume van 10 liter is deze tas ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om school, uitstapjes of andere avonturen. Met zijn gerecyclede materialen en praktische ontwerp is Snippy de perfecte keuze voor modebewuste kinderen die ook geven om het milieu.

Ontdek nu de veelzijdigheid en stijl van Snippy - de schoudertas die zowel ouders als kinderen zal bekoren. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy accessoire waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies