VAUDE

Cityduffel 65 Bamboo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 70 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Bamboo
Merk product code 16006
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Cityduffel
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De Cityduffel 65 is een perfecte weekendtas voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 70 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame gerecyclede polyamide materiaal zorgt ervoor dat je niet alleen trendy bent, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

De zwarte kleur hardware geeft deze tas een moderne uitstraling die perfect past bij elke outfit. De verstelbare en afneembare schouderband biedt extra comfort en gemak tijdens het dragen. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en de 1 buitenvak met ritssluiting zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

De Cityduffel-serie van Vaude staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Cityduffel 65 is daar geen uitzondering op. Met een volume van 65 liter heb je voldoende ruimte voor al je weekenduitjes en avonturen. De merknaam "Bamboo" en de productcode "16006" geven deze tas een uniek karakter.

Als je op zoek bent naar een weekendtas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Cityduffel 65 de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en ga op pad met een tas die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies