The Little Green Bag

Duffle Bag Daisy Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Duffle Bag Daisy is een schoudertas van het merk The Little Green Bag. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 17 cm diep en 30 cm hoog, is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas. De tas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een stijlvolle olijfgroene kleur, met zwarte hardware voor een extra vleugje elegantie.

De Duffle Bag Daisy biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je spullen georganiseerd te houden. Met 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting en 5 open binnenvakken, is er voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt opbergen, deze tas heeft alles wat je nodig hebt.

De schouderband van de Duffle Bag Daisy is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu de voorkeur geeft aan een schoudertas of een handtas, deze tas past zich aan jouw behoeften aan. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven, waar je ook naartoe gaat.

Met een volume van 20 liter biedt de Duffle Bag Daisy voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk, school of een weekendje weg gaat, deze tas is de perfecte metgezel. Stijlvol, praktisch en van hoge kwaliteit, de Duffle Bag Daisy is een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies