Samsonite

Respark Duffle 48/19 Overnighter Petrol Print

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 35 cm
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Petrol Print
Merk product code 143335
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Respark
Type sluiting Ritssluiting
Volume 36.5 l

De Respark Duffle 48/19 Overnighter is een stijlvolle schoudertas van het merk Samsonite. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame materiaal van de tas is gemaakt van gerecycled RPET, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een opvallende petrol print, waardoor je zeker de show zult stelen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met een volume van 36.5 liter biedt de Respark Duffle 48/19 Overnighter voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Daarnaast beschikt de tas over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot je belangrijkste items.

Deze tas behoort tot de schoudertassen categorie en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele tas. Met de Respark Duffle 48/19 Overnighter ben je altijd klaar voor je volgende avontuur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies