Samsonite

Global Ta Foldable Duffle XL Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 70 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 121265
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Global Ta
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De Global Ta Foldable Duffle XL is de perfecte schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische tas. Met een breedte van 70 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zwarte kleur hardware voegt een stijlvolle touch toe.

Deze tas is van het bekende merk Samsonite en heeft de kleurnaam Midnight Blue. Met de merkproductcode 121265 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. De Global Ta serie staat bekend om zijn functionaliteit en deze tas is geen uitzondering. Met een volume van 65 l kun je al je spullen gemakkelijk meenemen.

De tas heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je belangrijke items veilig en georganiseerd houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor comfort en gemak tijdens het dragen.

Met de ritssluiting kun je de tas eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Of je nu op reis gaat of gewoon een dagje uit, de Global Ta Foldable Duffle XL is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies