Resfeber

Akami Tote Moss/Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Resfeber
Merk kleurnaam Moss/Sand
Merk product code B030
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken, 2 open buitenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25.1 l

De Akami Tote van Resfeber is een stijlvolle schoudertas die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 44 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas ook bij aan duurzaamheid.

De Akami Tote heeft een moderne uitstraling met zwarte hardware, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp. De kleurnaam van deze tas is Moss/Sand, wat zorgt voor een natuurlijke en trendy look.

Met een ritssluiting is de Akami Tote veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Daarnaast zijn er ook twee open buitenvakken, perfect voor het snel opbergen van kleine items.

Met een volume van 25.1 liter biedt de Akami Tote voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu gaat om werk, school of vrije tijd. Deze tas is praktisch en stijlvol, waardoor het een must-have accessoire is voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies