Resfeber

Akami Tote Ochre/Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Resfeber
Merk kleurnaam Ochre/Sand
Merk product code B030
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken, 2 open buitenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25.1 l

Maak kennis met de Akami Tote, een trendy schoudertas die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 44 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 38 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en is het een bewuste keuze voor het milieu.

De Akami Tote is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. De zwarte kleur hardware geeft de tas een moderne uitstraling. Het merk Resfeber staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Akami Tote is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam Ochre/Sand en de productcode B030 is deze tas een echte eyecatcher.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken en 2 open buitenvakken kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, de Akami Tote biedt voldoende ruimte en functionaliteit.

Met een volume van 25.1 liter is deze tas niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Of je nu je laptop, boeken, kleding of andere essentials wilt meenemen, de Akami Tote kan het allemaal aan. Kies voor deze gerecyclede tas en draag bij aan een duurzame toekomst, zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies