Reisenthel

Allrounder S Pocket Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Plastic
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Dots
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

De Allrounder S Pocket is een schoudertas die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en praktische tas. Deze tas is gemaakt van gerecycled plastic en heeft het duurzaamheid label 'Duurzamer', wat betekent dat het een verantwoorde keuze is voor het milieu.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling en past goed bij de kleurrijke 'Dots' print van het merk Reisenthel. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat de tas comfortabel te dragen is, ongeacht je lengte.

De Allrounder S Pocket heeft verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open buitenvak en vier open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en gemakkelijk terugvinden.

Deze tas maakt deel uit van de Allrounder serie van Reisenthel en heeft een handige ritssluiting als type sluiting. Kortom, de Allrounder S Pocket is een duurzame en praktische schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies