Reisenthel

Allrounder S Pocket Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Red
Opberg opties 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

De Allrounder S Pocket is een schoudertas van het merk Reisenthel. Met zijn afmetingen van 39 cm breed, 16.5 cm diep en 26 cm hoog is deze tas perfect voor volwassenen. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid. De Mixed Dots Red kleur geeft een speelse en levendige uitstraling aan de tas.

De Allrounder S Pocket biedt voldoende opbergmogelijkheden met zijn 5 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden. De verstelbare schouderband zorgt voor comfort en gemak tijdens het dragen van de tas.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Met een volume van 11 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse essentials, of het nu gaat om werk, school of vrije tijd.

De Allrounder S Pocket is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn unieke ontwerp en de opvallende Mixed Dots Red kleur, zul je zeker de aandacht trekken. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit of een weekendje weg, deze tas is de perfecte metgezel.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige schoudertas die zowel functioneel als modieus is, dan is de Allrounder S Pocket de ideale keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies