Reisenthel

Allrounder Medium Reistas Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

Op zoek naar een veelzijdige reistas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Allrounder Medium Reistas van Reisenthel precies wat je nodig hebt. Deze schoudertas is ideaal voor volwassenen en heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 33.5 cm. Met een volume van 18 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Allrounder Medium Reistas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. Met de handige ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen.

Deze tas behoort tot de schoudertassen categorie en is onderdeel van de populaire Allrounder serie van Reisenthel. Met de opvallende Twist Blue kleur en het merklogo van Reisenthel op de tas, maak je zeker een fashion statement. Of je nu naar je werk, de sportschool of een weekendje weg gaat, met de Allrounder Medium Reistas ben je altijd stijlvol onderweg.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies