Reisenthel

Allrounder M Kids Panda Dots Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 33.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Panda Dots Pink
Opberg opties 6 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas voor je kind? Dan is de Allrounder M Kids van Reisenthel de perfecte keuze! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 33.5 cm. Met een volume van 18 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen.

De Allrounder M Kids is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de tas lang meegaat. Daarnaast heeft deze tas een verstelbare schouderband, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de lengte van je kind.

De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Binnenin vind je maar liefst 6 open binnenvakken, waarin je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden. Of het nu gaat om schoolspullen, speelgoed of andere persoonlijke items, deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden.

De Allrounder M Kids is verkrijgbaar in de kleur Panda Dots Pink, een speels en trendy ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen bij kinderen. Met zijn praktische eigenschappen en stijlvolle uitstraling is deze schoudertas de ideale metgezel voor je kind, of het nu gaat om school, uitstapjes of dagelijks gebruik.

Kies voor de Allrounder M Kids van Reisenthel en geef je kind een tas waar ze trots op kunnen zijn. Bestel vandaag nog en profiteer van de vele voordelen die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies